Asteptarea a luat sfarsit – Billie EIlish lanseaza albumul „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?”, o minunata incursiune in universul artistei care a cucerit iremediabil, doar prin onestitate, naturalete ?i un look aparte, inimile tuturor.
Albumul „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?” al lui Billie Eilish este echivalentul unei veritabile experiente auditive, reusind sa contureze, prin intermediul celor 14 piese, un sentiment unic de libertate mentala si senzatia unei profunde revelatii.
Billie si Finneas O’Connell, fratele acesteia, au reusit sa creeze impreuna un material ce depaseste orice bariere muzicale, un album care va da fiori si va nauci ascultatorul. „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?” vorbeste despre proprii demoni, despre intunericul fiecaruia si reuseste sa fie un real ghid de cunoastere, acceptare si convietuire cu monstrul adormit in subconstientul uman.
Albumul reuneste si single-urile ce au transformat-o pe Billie Eilish intr-un etalon in peisajul muzicii actuale – „ you should see me in a crown”, „when the party’s over”, „bury a friend” si „wish you were gay”.
La doar 17 ani, Billie Eilish a devenit un fenomen global, inca de la lansarea single-ului sau de debut, „ocean eyes”. Primul ei EP a fost un real succes, inregistrand peste 5 miliarde de ascultari pe platformele digitale si a stat 18 luni in clasamentul Billboard Top 200.

Tracklist:
1. !!!!!!!
2. bad guy
3. xanny
4. you should see me in a crown
5. all the good girls go to hell
6. wish you were gay
7. when the party’s over
8. 8
9. my strange addiction
10. bury a friend
11. ilomilo
12. listen before i go
13. i love you
14. goodbye

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.