DJ Sava lanseaza prima sa piesa din acest an chiar de ziua sa si colaboreaza cu frumoasa Ioana Ignat, una dintre cele mai iubite artiste pop din tara. Cu un vibe ce te duce cu gandul la zilele toride de vara si vocea inconfundabila a Ioanei Ignat, „N-am nevoie” este un single fresh, compus de Theea Miculescu, Mihai Catalin Tamazlicaru, Razvan Dediu, Alex Antonescu (Zagga) si Ioana Ignat, si produs de DJ Sava impreuna cu Mihai Catalin Tamazlicaru, Razvan Dediu si Alex Antonescu (Zagga).
Ma bucur foarte mult ca s-a intamplat ca de ziua mea sa lansez «N-am nevoie» – pentru ca astazi nu am nevoie de nimic, doar de prieteni si oameni dragi. Ioana este un artist foarte talentat, iar vocea ei se potriveste perfect pe aceasta piesa”, declara DJ Sava.
In dragoste avem parte de un cumul de sentimente, iar aceasta piesa pune pe note muzicale cuvinte care in aparenta sunt contradictorii, dar in esenta, nu mai au aceeasi insemnatate unele fara altele. Acest cantec este pentru toti cei care «au nevoie» de un pansament perfect pentru dor. Muzica este cel mai frumos cadou, iar eu sper ca succesul acestei colaborari sa fie unul dintre cele mai memorabile cadouri pentru DJ Sava, chiar de ziua lui”, adauga Ioana Ignat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.