In perioada 9 – 10 aprilie 2019 Oana Tache va merge la Bruxelles pentru a lua parte la o serie de sesiuni si seminarii destinate presei, care vizeaza acest proiect

Oana Tache devine parte a campaniei „This Time I’m Voting/ De data asta votez”, care se desfasoara in toate statele membre ale Uniunii Europene si va lansa, in premiera, o serie de vloguri cu rol de constientizare si informare despre importanta votului.

Am ales sa ma implic in aceasta campanie, desfasurata pe plan local de Biroul de Legatura al Parlamentului European in Romania, o entitate apolitica, pentru ca vreau sa sustin acest proiect de informare si constientizare asupra importantei votului si a alegerilor europarlamentare din 26 mai. Cred ca votul este super-puterea pe care o folosesti pentru a decide pentru tine si pentru cei din jur. Mai departe de optiuni electorale, e important sa intelegi ca faci asta pentru tine si pentru viitorul tau. Pana la urma, ce poate fi mai bine decat sa fii cel care alege pentru el insusi?”, declara Oana Tache care, in urmatoarea perioada, va crea continut de informare pe acest subiect, prin proiectul sau #iVLOG.

Pentru a sprijini acest demers international, Oana lanseaza, sub sloganul , primul produs digital de informare din Romania care va consta intr-o serie de materiale infotainment, realizate la MEDIALIKE, casa de productie unde este managing partner. „Consider ca, prin continutul pe care ne dorim sa-l cream, aceasta campanie este o premiera. Eu am votat de fiecare data de cand am implinit 18 ani, dar nu am vazut niciun produs media care sa raspunda unor intrebari de baza cum ar fi: Ce e votul? sau Ce e Uniunea Europeana?, intrebari ale caror raspunsuri explica tinerilor ca e bine si chiar cool sa votezi si ca anumite organisme despre care nu auzi decat la televiziunile de stiri nu sunt atat de inaccesibile pe cat ai crede. Dimpotriva, ele sustin democratia, tinerii antreprenori si vizeaza progresul in toata comunitatea europeana”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.