Carla’s Dreams revine cu o noua piesa de pe “Nocturn” care se numeste „Te ascund in vise” si a fost compusa si produsa de Carla’s Dreams. Videoclipul a fost filmat si regizat de BRFilms (George Secrieru si Roman Burlaca).
Aceasta este o piesa adresata memoriei mele mediocre, slabe. Care a furat o parte atat de mare din mine, o parte atat de mare din trecut, din oameni, din muzica si literatura. Sau poate… este adresata soartei care a transformat o femeie exemplara intr-o usuratica, cu scopuri superficiale, goale.. desi atat de simplu de atins. Sau poate… Despre o amintire… aici nu voi spune cui ii e adresata, e atat de evident. Despre cineva care doar in vise mai poate exista. Dar pe ea… literatura, femeia si un suflet pereche.. o voi ascunde in vise.
Noaptea noastra va avea 10 episoade. Acesta este al VI-lea. Deci inca 4 pana la concertul de pe 18 mai de la RomExpo! Va fi cu voi, va fi cu noi, deci va fi mare si frumos ,) Dar pana atunci – Carla’s Dreams – “Te-ascund in vise”. V-am cuprins ,)”, au spus Carla’s Dreams.Carla’s Dreams se pregatesc de primul mare concert de anvergura care va avea loc pe 18 mai la Romexpo.
DELIA este cel mai recent invitat special anuntat care va urca pe scena de la Romexpo.
Artista are o colaborare stransa cu Carla’s Dreams pentru piese precum „Cum ne noi”, „Inima”, „Da, mama”, „Fata lui tata”, dar si din postura de jurati ai show-ului X Factor.
In plus, la Romexpo vor mai fi invitati ANTONIA, Mark Stam si Vanotek.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.