Nicole Cherry, una dintre cele mai talentate artiste din Romania, cu milioane de vizualizari pe YouTube si primele locuri in topurile radio si TV, lanseaza o noua melodie cu versuri in limba engleza – “Pop That”.
Nicole Cherry nu se opreste in a bate recorduri si demonstreaza prin hitul lansat la finalul anului 2018, “Danseaza amandoi”, ca este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Piesa emotionanta a adunat peste 43 de milioane de vizualizari pe YouTube si a ajuns in topurile celor mai importante radiouri.
Inca de la inceputul carierei, frumoasa artista a ajuns la inimile oamenilor cu hit-uri in limba romana, engleza si spaniola, iar la 6 ani de la lansarea “Memories”, piesa care s-a bucurat de un succes fulminant si ani plini de hit-uri solo si colaborari cu Joey Montana, Connect-R sau Mohombi, anul 2019 marcheaza pentru tanara artista o noua piesa care impresioneaz? inca de la prima ascultare printr-un ‘pure pop’.
Produsa in studiourile HaHaHa Production si pusa in imagini vii, colorate, de inspiratie pop-disco, de Alex Ceausu, piesa “Pop That” te ademeneste prin note muzicale care iti raman in memorie si te fac sa uiti de orice grija. Este piesa care aduce soarele si zilele calduroase cu petreceri la piscina.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.