Romanian Fashion Philosophy (RFP), cel mai exclusivist eveniment de moda din tara, a avut loc in perioada 18-20 Aprilie 2019, la Qreator by Iqos. Ajuns la cea de-a sasea editie, RFP a fost transmis in toata lumea prin intermediul partenerului international – Fashion Channel.
Sambata, 20 Aprilie, ultima zi de eveniment a fost dedicata designerilor internationali. Creatori de moda si branduri din Italia, Anglia, Olanda, Austria, Rusia, Grecia, Moldova si Jamaica au venit la Bucuresti cu cele mai tari colectii ale lor. Amintim doar cativa: Karl Lagerfeld kids, Giesswein, Celebrity Skin, House of Byfield, Armani Junior, Yulia Kosyak, Julie Anne, Little Marc Jacobs, Fendi, sau Burberry Children.

Star Gossip Magazine a fost prezent la eveniment, unde ne-am intalnit cu parte din lumea buna fashion la nivel national. Ne-am distrat, am admirat colectii fashion, am facut poze si am realizat diverse interviuri cu designerii prezenti, reprezentantii MIRAZ Eyewear, care au lansat o noua gama de ochelari de soare precum si, evident, cu organizatorii evenimentului
Toate acestea le puteti urmari si voi in continuare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.