La putin timp dupa ce a cucerit inimile tuturor cu albumul „Vida”, Luis Fonsi refuza vehement sa le ofere fanilor o clipa de ragaz si lanseaza „Date La Vuelta”, o piesa molipsitoare, care marcheaza colaborarea cu Nicky Jam si Sebastian Yatra.
Este pentru prima data cand Fonsi alege sa lucreze impreuna cu Sebastian Yatra, cantaretul si compozitorul columbian, si cu Nicky Jam, unul dintre cele mai mari nume ale genului reggaeton. Luand in considerare stilul aparte si vizunea muzicala a fiecaruia, „Date La Vuelta”, nu poate fi decat o combinatie inedita de voci, ce vine la pachet cu promisiunea unui hit international.
Am scris acest cantec impreuna cu Andrés Torres si Mauricio Rengifo, doi compozitori si producatori incredibili, alaturi de care am compus „Despacito”, „Échame La Culpa”, „Calypso” si „Imposible”. Am simtit nevoia de a scrie o piesa cu tenta romantica, care sa fie vesela si ritmata. Acesta este motivul pentru care am ales sa lucrez cu acesti doi minunati artisti, Nicky si Sebastian, tocmai pentru ca, de-a lungul anilor, au demonstrat ca pot combina in mod magistral aceste dimensiuni”, declara Luis Fonsi.
Aceasta colaborare ma bucura enorm, mai ales pentru ca il admir pe Fonsi de multi ani. Este un reper si una dintre cele mai bune voci ale muzicii latino. Yatra este un om alaturi de care mi-am dorit sa lucrez inca de la inceputul carierei sale. Sunt incantat ca am putut sa colaborez cu ei si sa dam viata acestei piese pline de bucurie, care te va face instant sa dansezi”, declara Nicky Jam.
Nu pot sa cred ca am ajuns aici. Este un vis devenit realitate si inseamna mult pentru mine, tocmai pentru ca vorbim despre doi artisti care au dat lovitura cu piesele si versurile lor exceptionale. Sa lucrez cu ei e o experienta ce intrece realitatea”, declara Sebastian Yatra.
Videoclipul piesei „Date La Vuelta” este regizat de catre renumitul Carlos Perez si filmat in luna martie, intr-o locatie secreta din Miami.
Cei trei artisti vor interpreta piesa live, pentru prima data, in cadrul galei Billboard Latin Music Awards 2019, ce va avea loc in Las Vegas.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.