Initiatorul si coordonatorul proiectului Gala extraordinara a dansului, coregraful si dansatorul Razvan Mazilu, a propus inca de la lansarea programului “Dans la Odeon” o alternativa la spectacolele de teatru, in contextul in care scena Teatrului Odeon si-a dezvoltat o traditie inca din anii ’90, gazduind Centrul de Expresie Artistica, care a functionat in acest teatru.
In acest an, evenimentul va avea loc vineri, 17 mai, la Teatrul Odeon. Invitatii din acest an ai coregrafului si dansatorului Razvan Mazilu sunt: Monica Petrica, Iancu Ovidiu Matei (Opera Romana Bucuresti), Loredana Badica, Razvan Hanganu (Teatrul „Toma Caragiu” Ploiesti), Viviana Celina Olaru (Opera Romana Iasi), Relu Dobrin, Anastasiu Denisa, Astrid Tomescu (Teatrul de Opereta „Ion Dacian” Bucuresti), Vanda Stefanescu, Paul Cimpoieru, TangoTangent, elevi ai Liceului de Coregrafie „Floria Capsali”
Invitat special: NICO
Am încercat sa conturam si anul acesta, conform traditiei, o Gala a emotiilor puternice, asa cum doar dansul poate naste, cu invitati unul si unul, cu stiluri si genuri diferite, de la balet clasic la tango si de la dans contemporan la divertismentul de calitate. O Gala-eveniment cu un invitat-surpriza, una dintre cele mai iubite voci din muzica pop: NICO. Va asteptam sa ne emotionam impreuna.” a declarat Razvan Mazilu.
Fiecare nou spectacol al acestui proiect face concurenta celorlalte prin ineditul conceptiei ce pledeaza pentru un sincretism originar al artelor, prin contactul cu dansatori, coregrafi si actori. Nu e putin lucru faptul ca la fiecare spectacol al proiectului sala este pur si simplu plina, iar in fata teatrului lumea cauta <>” Claudiu Ionescu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.