Seredinschi face cuplu cu Diana Sar, actrita dintr-un serial renumit din Romania, in cel mai nou videoclip al piesei “Iarta-ma sa te iert”, single ajuns deja pe radiourile din Romania. Videoclipul este un “du-te vino” ca intr-un cuplu de indragostiti, asa cum il descrie Seredinschi: “M-am bucurat sa aflu ca o sa joc alaturi de Diana Sar. Clipul mi se pare foarte tare tocmai pentru ca surprinde atat de bine ideea asta de tachinare, care duce, in final, la iarta-ma sa te iert”.
“Iarta-ma sa te iert” a avut parte de o lansare inedita, intr-un show intre prieteni, cu zeci de fani si artisti. Piesa este o coproductie HaHaHa Production si Cat Music, iar muzica este semnata de Serban Cazan, Adrian Emanuel Radu, Lucian Nagy si Andrei Maria (Smiley) si versurile sunt scrise de Serban Cazan, Cristian Sanda, Vlad Ciresan si Andrei Maria (Smiley).
Traim intr-o perioada in care oamenilor le e greu sa fie asumati, desi inevitabil gresesc. Piesa «Iarta-ma sa te iert» a venit intr-un moment in care am simtit ca asumarea unei greseli facute duce mereu la iertare, iar iertarea reciproca deschide portile spre sentimente frumoase, si nu ostile. Sper ca cei care o vor asculta sa inteleaga ca un «iarta-ma» spus la momentul potrivit poate salva ceva ce in prima instanta nu poate fi recuperat”, povesteste artistul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.