3 zile in Dubai. Atat au petrecut artistii Gino Manzotti si MAXX pentru filmarile clipului pentru „Arabian Story”. Lansata azi, aceasta este o piesa de club cu influente orientale, cu un sound fresh si un clip cu imagini exotice.
Piesa „Arabian Story” poarta semnatura lui Boier Bibescu & Gino Manzotti (DJ Project) si este cantata de un artist cunoscut din SUA. Videoclipul regizat de Alex Ceausu are toate ingredientele unui safari incendiar, cu filmari in desert, palmieri si plaje pustii.
Gino Manzotti si MAXX sunt DJ-ii ce formeaza proiectul DJ Project, un proiect ce a marcat industria muzicala romaneasca de-a lungul anilor. Dupa mii de ore petrecute in studioul de inregistrari, 21 de piese lansate din care sase s-au aflat pe prima pozitie in topurile cu audienta nationala, opt colaborari cu patru artiste diferite, pe perioade mai mari de timp care au cuprins si concerte, carora li se adauga turnee si concerte in opt tari si milioane de kilometri parcursi, DJ Project a devenit un simbol al muzicii dance in Romania.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.