Romexpo a fost plin de oameni veniti sa ii vada live pe artistii lor preferati. Dupa trei concerte sold out la Arenele Romane, Carla’s Dreams au cantat pentru prima data la Romexpo, in fata a 8500 de fani, in super show-ul “Nocturn”, o experienta inceputa in online cu multe piese si testimoniale lansate de-a lungul a 200 de zile, precum „Ne topim”, „Itsova”, „Ca benzina”, „Luna” si care a continuat cu un eveniment pe care publicul nu il va uita prea curand.
In deschiderea show-ului, au cantat Mark Stam si Vanotek impreuna cu Lori, Mikayla si Muse Quartet.

„Nocturn” este evenimentul cel mai grandios al unui artist roman, cu o productie impresionanta de care s-au ocupat peste 100 de oameni, cu scena de 62 de metri liniari, 350 de mp de led, 4 kilometri de cablu, 1000kw consum, 400 de lumini, cu cel mai puternic sistem de sonorizare din tara, 20 de tiruri cu echipamente, grafica dedicata.

Sunt onorat sa produc show-ul „Nocturn”, primul concert Carla’s Dreams de la Romexpo, un eveniment grandios pentru un artist care surprinde de fiecare data. Mi-am propus un spectacol complex, cu multe elemente si efecte care sa asigure o experienta completa pentru fani si cred ca am reusit: de la lumini, lasere, visuals, pana la scenografie, sonorizare impecabila si scena impresionanta”, a declarat George Carabelea, producatorul concertului „Nocturn”.

Din punct de vedere al scenografiei, conceptul show-ului „Nocturn” a fost unul industrial, cu multe custi retroluminate in care au aparut pe rand dansatori sau instrumentisti si cu ventilatoare in fundalul scenei. Un alt element scenotehnic impresionant a fost cercul central de lumini care cobora deasupra scenei.

De asemenea, band-ul a fost acompaniat de o orchestra simfonica: viori, violoncele, viole, trompete, trombon, tenori, dar si de o trupa de percutionisti pe butoaie.

Invitatii speciali ai concertului „Nocturn” au fost Antonia, alaturi de care au cantat „Te rog”, dar si o piesa in premiera, „Anxietate”. Impreuna cu Delia, Carla’s Dreams au cantat „Inima” si super-hitul „Cum ne noi”. Multa energie din partea publicului s-a simtit de asemenea alaturi de alti invitati, precum Deliric cu piesa „Dependent” si Blacklist cu „Tequila”.

Piesa „Ne bucuram in ciuda lor” a fost reinterpretata intr-o varianta aparte, cu influente internationale, cu orchestra simfonica. Din setlist-ul de la concert nu au lipsit nici „P.O.H.U.I”, „Nascuti in Moldova”, „Pana la sange”, „Imperfect” sau „Eroina”.

Emotionante au fost si momentele in care publicul a fost cu sufletul alaturi de cei de la Carla’s Dreams cantand la unison piesa „Unde”, dar si cand fanii au ridicat, la piesa „Luna”, un banner alb urias cu mesajul „Nocturn”. Nu au lipsit elementele si efectele speciale de scena, lasere, lumini, foc de artificii grandios la final.

Concertul „Nocturn” al celor de la Carla’s Dreams a fost organizat de Global Records si BestMusic Live Concerts si sustinut de KFC, George, primul banking inteligent, Nivea, VOLT, Black Cab, Antena 1, Radio ZU si ZUTV.

Scenotehnica a fost asigurata de Arena Events, visuals NRG Moldova, efecte pirotehnice Pyro Events si laserele KLS Lasers.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.