Ce au in comun INNA si Eva Longoria? Serialul TV „Grand Hotel” care va debuta pe ABC incepand cu 17 iunie 2019. Piesa compusa de INNA, „Tu Manera”, este inclusa pe coloana sonora a acestui serial, care este produs de Eva Longoria.

Nu m-am asteptat ca una dintre piesele de pe noul meu album „YO” sa fie apreciata intr-un timp atat de scurt si deja sa fie inclusa pe coloana sonora a unui serial. Câad m-au anuntat cei din echipa mea de la Global Records si Roc Nation despre aceasta reusita, am fost extrem de entuziasmata. „Tu Manera” este una dintre cele mai energice piese pe care le-am compus si se pare ca va bucura si mai multi oameni si cu ajutorul unui serial TV. Sky is the limit”, a declarat INNA.

De curand, INNA a atins un nou record pe YouTube: are 3 miliarde de vizualizari pe propriul canal de YouTube si peste 5 milioane de abonati. De asemenea, la nivelul intregii platforme YouTube, are peste 4 miliarde de vizualizari, pozitionandu-se pe locul 91. Artista devanseaza nume mari precum Justin Timberlake, Thalia, Jessie J, Avril Lavigne, Lana del Rey, Red Hot Chili Peppers, Kygo, Sean Paul sau Kanye West.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.