Disney a lansat recent un trailer pentru Maleficent 2, “Mistress of Evil”, continuarea filmului din 2014, in care, in rol principal, o putem revedea pe Angelina Jolie.
Filmul surprinde, de asemenea, intoarcerea Printesei Aurora, rol jucat de Elle Fanning, si aduce in prim-plan un nou personaj, Queen Ingrith (interpretat? de Michelle Pfeiffer), care ia locul personajului negativ Maleficent.
Sinopsis: Maleficent: Mistress of Evil “este o aventura fantastica a carei actiune are loc la mai multi ani dupa” Maleficent “, unde publicul a aflat despre evenimentele care au impietrit inima celebrului personaj al lui Disney si au condus-o sa blesteme un copil, Printesa Aurora. Filmul continua sa exploreze relatia complexa dintre zana cu coarne si noua regina, intrucat acestea formeaza noi aliante si se confrunta cu noi adversari in lupta lor de a proteja creaturile magice ce traiesc in mlastini.
Filmul este regizat de Joachim Rønning dupa o poveste de Linda Woolverton si un scenariu scris de Linda Woolverton ?i Mica Fitzerman-Blue & Noe Harpster. Pelicula este produsa de Joe Roth, Angelina Jolie si Duncan Henderson si va avea premiera pe 18 octombrie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.