Dupa ce au reprezentat Norvegia la Eurovision 2019 cu “Spirit in the Sky”, KEiiNO si-au construit renumele cu un amestec unic de joik, dance-pop si folk nordic. Alexandra Rotan, Fred-Rene Buljo si Tom Hugo si-au marcat identitatea unei trupe unice in timp ce au acumulat un impresionant flux global de peste 32 de milioane vizualizari cu doar doua piese. Aceasta include “Spirit in the sky” si un cover recent pentru “Shallow”, piesa lui Bradley Cooper si Lady Gaga.
Regizorul Eduardo Lobo, care a proiectat peretele grafic cu LED-uri din cadrul Eurovision, si-a reunit fortele cu trupa norvegiana pentru a ajuta la crearea lyric video-ului pentru noul single KeiiNo, “Praying”, lansat astazi.
“Praying” descatuseaza teama de moarte cu ritmuri de dans. Scris de trio si produs de Rüdiger Schramm si Henrik Tala, “Praying” este un single scandi-pop. Versurile sale fac referire la mortalitate, bigotrie si conservatorism. Toate acestea in timp ce tin ascultatorii pe ringul de dans. Un nou imn nascut pe refrenul: “Nu voi lasa pe nimeni sa ma opreasca”.
“Cand am inceput sa scriem urmatorul nostru single, am vrut sa scriem o melodie buna. Poate ca a fost o reactie la frig si intunericul zilelor de februarie din Alta, dar versurile s-au dovedit a fi mai intunecate decat planuiseram: “Praying” vorbeste despre teama de moarte. Si cand te gandesti la moarte, este usor sa incepi sa te gandesti la religie. Iar KEiiNO are un mesaj clar catre vocile conservatoare care pretind sa judece modul in care oamenii isi traiesc vietile: “Nu lasati pe nimeni sa va opreasca”. Bineinteles, vom sarbatori jubileul de 50 de ani de la revoltele din Stonewall si vom canta intr-o serie de evenimente Pride in aceasta vara. Suntem rezervati pentru o serie de festivaluri si emisiuni TV in Norvegia, Suedia si Germania “, au declarat cei trei membri ai trupei KEiiNO.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.