A mai ramas doar o luna pana cand Open Air Blues Festival Brezoi, un festival tanar si ambitios, isi va deschide portile in perioada 18 – 21 iulie 2019 la Brezoi, jud. Valcea. Amplasat intr-o zona superba de pe Valea Oltului, la doar 35km de Ramnicu Valcea, micutul oras se pregateste de 4 zile si 4 nopti de concerte, workshopuri si dezbateri muzicale.

Considerat deja de multi cel mai important festival independent de Blues din Romania, OABFB incepe in forta inca din prima zi, cu un lineup in care ii regasim pe Amalia Gaita, Paardekoper, Trans-Expres, Erja Lyytinen precum si inegalabila Beth Hart, artista cu viata de film si voce despre care se spune ca “opreste timpul in loc”. Vineri, 19 iulie, fanii muzicii blues ii pot asculta pe The Cockblockers, The Southern Cockroaches, Paul & The Blue Workers, Tomaselli All Stars, Khalif Wailin’ Walter, Diana Rein si Ana Popovic.

Sarbatoarea blues & jazz continua sambata, 20 iulie, cu JazzyBit, Loup-Garou, The Gamblers, Louis King & Band, Mike Godoroja & Blue Spirit, Leon Beal, Sax Gordon & Luca Giordano Band, si Jonathon Boogie Long si se va incheia duminica, 21 iulie cu Othello Trio, Soul Serenade, Dan Helciug HeART, AG Weinberger, Eb Davis & The Superband si „The White Blues King” Oscar Benton.

Petrecerile vor continua in fiecare seara de festival dupa ora 1 noaptea la scena secundara, cu artisti precum Andrei Cerbu & The Crossroads sau James Brown Tribute, Belgrade precum si o serie de jam sessions ce vor tine publicul in priza pana la primele ore ale diminetii.

Festivalul a fost initiativa Asociatiei Mentor Rock si este organizat in parteneriat cu Primaria Brezoi. Notorietatea sa a crescut de la an la an, sustinul fiind atat de Consiliul Judetean cat si de o serie de branduri dornice sa se asocieze cu Woodstock-ul Romaniei, cum este numit in unele cercuri.

Pana la data de 1 iulie pretul abonamentelor este de 200 lei si pretul biletelor de o zi 75 lei. Dupa 1 iulie pretul abonamentelor va creste la 250 lei

Biletele se gasesc ?n format electronic pe www.entertix.ro, www.iabilet.ro, www.myticket.ro, precum si ?n reteaua fizica Entertix: librariile Carturesti si Hypermarketurile Carrefour si ?n reteaua fizica Iabilet: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (?n intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.