Lori revine cu doua piese noi, „Inainte inapoi” si „Doare”, ce fac parte din proiectul „Inainte inapoi”.

Lori – Inainte inapoi

Lori – Doare

Piesa „Inainte inapoi” este compusa de artista, muzica a fost realizata de Turcu Alexandru, Vlad Constantin, GrasuXXL si Lori Ciobotaru, versurile au fost scrise de Lori Ciobotaru si Vlad Constantin, iar mix/master a fost realizat de GrasuXXL.
Piesa „Doare” este, de asemenea, compusa de Lori, muzica a fost realizata de Turcu Alexandru, GrasuXXL si Lori Ciobotaru, versurile au fost scrise integral de artisa, iar mix/master a fost realizat de GrasuXXL.

Recent, Lori a compus piesa „Cherry Lips”, impreuna cu Vanotek si Mikayla.
Totodata, artista este vocea din spatele proiectului live Vanotek, sustinand impreuna cu acesta concerte in toata Europa.

Lori (Loredana Ciobotaru) este cunoscuta publicului din Romania in urma participarii la show-ul TV Vocea Romaniei. Ulterior, ea a devenit artist Global Records si a lansat doua piese compuse de Carla’s Dreams, „Aprinde-ma” si „Sarutul”. De asemenea, Lori a lansat doua piese impreuna cu GGirls, proiectul muzical de la Global Records din care fac parte INNA, Antonia, Lariss. In plus, Lori a avut o colaborare cu Spike pentru piesa “Suflete pereche”, care are peste 8 milioane de vizualizari pe YouTube

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.