Minelli, pe numele ei real Luisa Luca, este cantareata, compozitoare si textiera. Putini sunt cei care stiu ca artista care a lansat de curand hitul „Mariola” are in prezent nu mai putin de 5 piese la radio, piese compuse si pentru alti artisti.

Cel mai recent hit semnat Minelli a inceput la studio cu „Ola, yo me llamo Mariola”. De aici si pana la 8,5 milioane de vizualizari pe YouTube si numarul 1 pe Shazam nu a fost decat un pas. Piesa „Mariola” este difuzata in heavy rotation la radiourile din Romania, fiind in acelasi timp in plina promovare in Turcia, Polonia, Bulgaria, Rusia si CIS, acolo unde a fost deja licentiata.

De un real succes se bucura si „Touch me” – cantata de Antonia si compusa de Minelli. „Mi s-a parut ca piesa asta i se potriveste de minune Antoniei, am gandit-o special pentru ea. Ador cum o canta”, a povestit artista despre piesa ce se poate asculta deja si in Polonia si Bulgaria.

„Fire to my heart” este un alt hit compus de Minelli pentru Marco & Seba, care s-a bucurat de multe difuzari pe radio. Lista melodiilor semnate de artista si care se bucura de succes pe radio continua cu „Paradise” – PAX (Paradise Auxiliary) feat. Minelli, ce a fost licentiata in Rusia si CIS si cu „Addicted” – Sicktoy (lansata si in Turcia, Grecia, Cipru, Rusia si CIS). In spatele tuturor acestor piese difuzate zilnic la radio se afla nimeni alta decat Minelli, talentata compozitoare care a muncit ani de zile sa ajunga aici.

Nu mi-a fost deloc usor, am avut niste momente in viata cand ma gandeam ca nu o sa mai fac muzica vreodata”, isi aminteste Minelli, care stie acum ca nu poate sa traiasca fara muzica.

Minelli a povestit cum a compus hitul „Mariola”: „Aveam avion dimineata la 7, nu imi facusem bagajul, era vreo 12 noaptea, eram pe langa studio si chiar atunci am primit mesaj de la Quick. Intreba daca vrea cineva sa vina sa lucreze la vreo piesa. Am ascultat mai multe instrumentale – mi-a atras atentia ceva care avea un fluier. Mi-a placut linia melodica, mi-a ramas in cap. La un moment dat, am zis DIN SENIN „ola, yo me llamo Mariola”. Si asta a fost. Am facut apoi strofa, am compus versurile. Si oamenii din studio care o ascultau spuneau: sa stii ca piesa asta ARE CEVA.” Piesa „Mariola” are in prezent peste 8,5 milioane de vizualizari pe YouTube si s-a aflat pe locul 1 pe Shazam.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.