Dirty Nano si Alina Eremia lanseaza videoclipul piesei „Promite-mi”, o melodie fresh, care te poarta prin mai multe stari, de la reverie la energie si revolta. Vocea Alinei se potriveste perfect cu instrumentalul cu vibe electrizant, construind o poveste muzicala pe care vrei sa o asculti pe repeat.
“Promite-mi” este o piesa atipica despre iubire. Nu vorbeste despre feerie si momentele perfecte, ci despre dezamagire. Piesa pune in prim-plan momentele unei relatii toxice care vin la pachet cu promisiunile care nu au fost respectate. Desi personajul feminin stie cum se va sfarsi totul, accepta sa intre in joc: „Promite-mi ca o sa doara, ca vei fi inca o greseala.”
In povestea din clip fata stie ca in spatele zambetului si a intentiilor bune, se ascunde doar urmatoarea dezamagire. Dar isi asuma acest lucru si este pregatita sa auda si sa traiasca “varianta neoficiala” a povestii de dragoste. Pentru ca uneori iubirea poate fi sinonimul suferintei.

De regie si DOP s-a ocupat Bogdan Daragiu, cunoscut pentru colaborarile cu INNA feat. J Balvin – „Cola Song” cu peste 220 milioane de vizualizari pe Youtube si Alexandra Stan – „I did it mama” cu peste 24 milioane de vizualizari pe Youtube.

Videoclipul a fost filmat la Palatul Bragadiru. Cele 5 dansatoare si coregrafia lor sexy aduc un vibe exotic, iar momentele de dans duc cu gandul la cabaret. Prin miscarile dansatoarelor, acestea creeaza o metafora a povestii de iubire iar deznodamantul devine evident.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.