Thalia isi duce fanii intr-o noua dimensiune audio, de ultima generatie, o data cu lansarea 8D a lyric video-ului pentru “Ahi”, piesa realizata in colaborare cu Ana Mena, si care este extrasa de pe albumul “Valiente”.

„Asigurati-va ca veti asculta sunetul video-ului cu castile la urechi, astfel incat sa puteti aprecia calitatea sunetului 8D, intr-o experienta de 360 ??de grade!“ a scris Thalia pe contul sau oficial de Instagram.

Aceasta tehnologie presupune faptul ca sunetul se aude de la stanga la dreapta si invers, adica, muzica vine din diferite puncte care cauzeaza acest efect de 360 de grade, mentionat de artista.

In ultimii ani, Thalia a fost unul dintre cantaretii care s-au adaptat foarte bine la noile schimbari din industria muzicala, evoluandu-si soundul pieselor sale in melodii urbane, cum ar fi „No me acuerdo“, „Lindo pero bruto“, „Desde esa noche “, printre altele.

Recent, artista a lansat balada „Que ironia“, alaturi de Carlos Rivera, care a ajuns la peste 4,5 milioane de vizualizari in doar o luna.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.