Ed Sheeran – cel mai bine vandut artist la nivel global in 2017 – a fost premiat cu discul de platina de catre echipa Roton pentru cel mai recent album – Divide, lansat in 2017.
Momentul a avut loc inainte concertului sustinut in fata a 50 000 de fani. Cu ocazia intalnirii, Ed Sheeran a dezvaluit ca prima lui iubita a fost romanca.

Concertul lui Ed Sheeran a adus alaturi 50.000 de spectatori si foarte multa emotie aseara, la Arena Nationala din Bucuresti. Parte a seriei de spectacole ce promoveaza Divide, cel de-al treilea album de studio al sau, premiat cu Grammy, show-ul a fost unul de exceptie, iar pe scena spectaculoasa, ce a inglobat peste 300 de mp de ecrane, s-au putut auzi hiturile consecrate ale artistului, cantate vers cu vers de fani.

Ed Sheeran este un one man show incredibil, care interactioneaza mult cu fanii, iar momentele in care a fluturat steagul tricolor luat din public minute in sir pe scena sau cand a aparut purtand tricoul echipei nationale de fotbal a Romaniei i-au cucerit chiar si mai mult, daca era cumva posibil, pe spectatori.

Spectacolul a fost deschis de doi dintre cei dintre cei mai indragiti tineri artisti ai momentului, Zara Larsson si James Bay.
Setlist:
Castle on the Hill
Eraser
The A Team
Don’t / New Man
Beautiful People
Dive
Bloodstream
I Don’t Care
Tenerife Sea
Hearts Don’t Break Around Here
Galway Girl
I See Fire
Thinking Out Loud
Photograph
Perfect
Sing
Shape of You
You Need Me, I Don’t Need You

De asemenea, publicul roman s-a putut bucura de una dintre cele 3 piese lansate de pe cel mai nou album al lui Sheeran, No. 6 Collaborations Project, I Don’t Care, o colaboare cu cantaretul Justin Bieber. No. 6 Collaborations Project va fi lansat pe 12 iulie si aduna la un loc 15 piese si peste 22 colaborari cu artisti ca Khalid, Camilla Cabello, Cardi B, Chance the Rapper, PnB Rock, Stormzy, Yebba, Justin Bieber, Travis Scott, Eminem, 50 Cent, Young Thug, J Hus, Ella Mai, Paulo Londra, Dave, H.E.R., Meek Mill, A Boogie Wit Da Hoodie, Skrillex, Bruno Mars, Chris Stapleton.

Inainte sa semnez cu o casa de discuri, in 2011, am realizat un EP numit No. 5 Collaborations Project. De atunci, mereu mi-am dorit sa fac inca unul asa ca am inceput No. 6 in turneul de anul trecut.Sunt un mare fan al tututor artistilor cu care am colaborat si a fost un proiect foarte distractiv de facut. Fie ca i-am urmarit de la inceputul carierei sau ca le-am ascultat albumele pe repeat, sunt toti artisti care ma inspira si cu totii aduc ceva special fiecarui cantec. Abia astept sa il ascultati!le transmite Ed Sheeran iubitorilor muzicii sale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.