Ieri a inceput festivalul Neversea, aflat la a treia editie, iar prima seara a inceput cu multa energie si un super show INNA pe mainstage.
Artista s-a aflat pentru prima data pe scena evenimentului de la Constanta si pentru o ora, a cantat publicului piese dintre cele mai cunoscute, precum “Hot”, “Sun is Up”, “Cola Song”, “Ruleta”, dar si cele de pe noul album “YO” lansat de curand precum “Iguana”, “RA”, “Tu Manera”.
Insotita de 8 dansatori si full band, cu un look sexy rockish, INNA a incins atmosfera si a spus celor prezenti in fata scenei ca se bucura sa fie acasa, in Romania, la Constanta.
„A fost o super atmosfera, m-am simtit foarte bine pe scena de la Neversea. Aveam deja experienta UNTOLD, dar mi-am dorit sa vin si la Neversea, la mare, la mine acasa!”, a spus INNA.
Noul show al INNEI a fost prezentat in premiera aseara la Neversea, iar artista urmeaza sa cante la festivaluri in Estonia, Finlanda, Ungaria, Spania, Turcia vara aceasta.
De coregrafie s-a ocupat Cristian Miron, dansatorul si coregraful INNEI, iar repetitiile au avut loc la Cobodance Center, scoala de dans a lui Bogdan Boanta si Andra Gheorghe (Cocuta).
Tinuta INNEI este formata din piese de la designeri locali precum Tria Alfa (accesorii) si Vladimir Sarbu, styling RDStyling, make-up Anca Buldur.
Microfonul INNEI a fost personalizat cu o iguana, facut special pentru artista si inspirata de numele uneia dintre piese.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.