Filmarile pentru cel mai recent clip Gran Error al piesei „Pa Mi” featuring Spania ’99 au fost de-a dreptul memorabile, mai ales ca Gabi Imre, cel mai tanar pilot de drift din Europa, a executat driftinguri spectaculoase. Cursa de masini intre Marcel Barac (Marco) si Sebastian Botezan (Seba), cei doi membri ai proiectului Gran Error – au dus cu gandul mai degraba la decorul unui film de actiune cu multa adrenalina si motoare turate la maximum.
Intrecerile ca in filme au avut ca protagoniste doua dintre cele mai puternice masini de drifturi: BMW E30 fastback 4.4 v8 300 cp si Nissan 350z 6.0 w12 500cp. Gabi Imre s-a ocupat de situatiile extreme, care au oferit adrenalina celor prezenti, prin derapajele controlate.
Ne plac foarte mult masinile de curse. In contextul acesta de driftinguri, masini de curse, multi cai-putere, e nevoie de cineva care se pricepe cu adevarat la asta. Iar Gabi Imre e un adevarat profesionist. Am simtit adrenalina, se auzeau rotile scartaind, masinile turate la viteza maxima, n-am mai trait asa ceva pana acum. Pentru noi, cadrele cu masini au fost un adevarat spectacol vizual”, au povestit baietii de la Gran Error.
Protagonistii clipului au avut parte si de peripetii, dupa cum recunoaste chiar pilotul Gabi Imre: „Inainte sa filmam cadrele cu cursa dintre masini, am fost sa vedem parcarea. Trebuia sa verificam ce masini sunt parcate si unde, mai ales ca era noapte si aveam in plan cateva viraje dupa anumite cladiri. Eu trebuia sa merg foarte aproape si agresiv in spatele lui Razvan, colegul meu. Am retinut traseul si unde erau masinile parcate. Dar cand am tras cadrul respectiv, cineva parcase intre timp un Opel Astra dupa o cladire. Razvan l-a vazut si l-a evitat, dar eu m-am trezit cu el in fata. A fost ok pana la urma, l-am atins putin pe Razvan, evitand impactul cu Opelul.”
Pe langa intrecerile cu masini, in clip apar in ipostaze sexy Alina Eremia si Minelli, dar si o echipa de dansatoare coordonate de Simona Mereu. De altfel, Minelli a contribuit la muzica si versurile piesei „Pa Mi”, pe partea de compozitie.

Gran Error
Proiectul este format din Marcel Barac si Sebastian Botezan. Cei doi muzicieni creeaza muzica, netinand cont de vreo limita sau bariera – de unde si numele de Gran Error. De-a lungul anilor, au castigat faima internationala si si-au perfectionat sound-ul. Din lumea Gran Error fac parte valuri de creativitate muzicala combinate cu cele mai actuale trenduri. Sunt deja cunoscute party-urile epice, in urma carora cei doi creeaza adevarate hituri. Cu alte cuvinte, orice piesa compusa de ei e rezultatul unei nopti memorabile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.