Soprana Irina Baiant a fost invitata sa cante la festivitatea grandioasa organizata miercuri seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in onoarea Simonei Halep, castigatoarea turneului de la Wimbledon din acest an.

Unul dintre momentele emotionante ale serii care au impresionat-o atat pe campioana noastra, cat si pe cei peste 20.000 de oameni prezenti pe stadion, a fost marcat de prezenta sopranei care a interpretat celebra melodie a lui Whitney Houston – „One moment in time”.

Participarea mea la acest eveniment istoric m-a onorat si cu siguranta imi va ramane in suflet pentru tot restul vietii. Emotiile pe care le-am trait alaturi de Simona Halep si bucuria vibranta a tuturor admiratorilor sportivei care au venit intr-un numar impresionant la Arena Nationala au fost unice si speciale. Ma bucur nespus de mult ca am avut ocazia sa cant melodia lui Whitney Houston „One moment in time”, care este, de asemenea, una dintre melodiile preferate ale Simonei Halep, o melodie cu un mesaj puternic, demn de un invingator.” – declara soprana Irina Baiant.

Irina Baiant canta frecvent pe marile scene ale lumii si are sute de spectacole de opera, opereta si musical la activ. Frumoasa artista va putea fi admirata jucand intr-o noua reprezentatie a musical-ului „My Fair Lady”, in fascinantul rol al Elizei Doolittle, ce va avea loc in data de 2 octombrie 2019, la Sala Palatului din Capitala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.