Actrita Ada Condeescu se pregateste pentru o perioada foarte frumoasa si pentru un eveniment foarte drag, la care participa de fiecare data cu multa bucurie si emotie: Festivalul International de Film de la Sarajevo.

Ada va pasi pentru a sasea oara pe covorul rosu al celebrului festival, unde va fi prezenta de aceasta data cu rolul secundar „Valentina” din filmul „Heidi” selectionat in competitia de anul acesta, in regia lui Catalin Mitulescu. „Pentru mine este foarte important ca ma voi intoarce la Sarajevo pentru ca este festivalul cel mai aproape de inima mea. Aici am castigat marele premiu, , cu rolul din si ma bucur foarte mult ca in acest an a fost selectionat si voi fi din nou prezenta acolo”, declara Ada, care isi caracterizeaza rolul ca fiind o premiera in cariera sa, din mai multe perspective. „In filmul Heidi am avut sansa, pentru prima oara, sa experimentez un rol secundar, care mi-a oferit o satisfactie imensa. Este un rol cheie pentru film si m-a fascinat incarcatura pe care trebuia sa o contin chiar si pentru cateva secvente. Mi-am ales mereu rolurile in functie de universul in care se nasc si de nuantele pe care eu le pot aduce in interiorul scriiturii, iar Valentina este cineva special, de care m-am indragostit cum am citit scenariul lui Catalin. O tanara mama, inca blocata in acest sistem, al traficului de persoane, vulnerabila, derutata, dar care, in final, pentru copilul ei, alege calea dreapta si curajul.

Pe langa nominalizarile primite pana acum si premiul pentru „Cea mai buna actrita”, Ada a mai fost invitata in cadrul Festivalului de la Sarajevo ca parte a juriului principal si, de asemenea, ea a sustinut si un master class de actorie in cadrul festivalului, in Talent Campus. Onoarea a fost cu atat mai mare cu cat printre cei care au predat in diferiti ani tinerilor actori s-au numarat Morgan Freeman, Angelina Jolie, Gael Garcia Bernal, Jeremy Irons sau Michael Fassbender. Tot aici, Ada s-a bucurat de cele mai impresionate intalniri din cariera sa, iar cel mai emotionant si neasteptat moment pe care l-a trait pana acum la Sarajevo a fost cel in care l-a cunoscut pe Brad Pitt. „Toate intalnirile cu marii actori, regizori si oameni din industria filmului pe care le-am avut in cele sapte editii de pana acum au fost cu adevarat memorabile, mai ales ca vorbim despre oameni pe care ii admiram de cand eram copil. Insa, cea mai neasteptata intamplare a fost cea in care Brad Pitt a venit si m-a felicitat pentru marele premiu si pentru rolul pe care l-am interpretat. M-am simtit incredibil!”, isi aminteste Ada.

Ea nu si-a pregatit inca tinuta pentru editia din acest an, dar stie ca va alege cu siguranta doua branduri romanesti pentru vestimentatie si bijuterii. „Nu m-am ocupat inca de detaliile aparitiei pe covorul rosu, dar stiu de pe acum ca voi purta o rochie spectaculoasa semnata de Cristina Savulescu si bijuterii de la Teilor. Iar produsele cosmetice pentru makeup si beauty vor fi de la Armani Beauty”, adauga actrita.

Filmul „Heidi” va avea premiera internationala pe 18 august chiar la Sarajevo, iar povestea realizata de Catalin Mitulescu in calitate de regizor, scenarist si producator ii va avea ca protagonisti pe actorii Gheorghe Visu si Catalina Mihai, iar din distributie mai fac parte si Florin Zamfirescu, Bogdan Dumitrache si Maria Popistasu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.