La 25 de ani de la primul concert, trupa VUNK cauta 25 de povesti VUNKtastice! Pe 16 octombrie, la Sala Polivalenta, VUNK lanseaza un nou album, printr-un concert extraordinar, Deja Vu.

Pentru a marca asa cum se cuvine acest eveniment important, membrii trupei isi doresc ca, alaturi de ei, pe coperta albumului, sa fie fanii lor. Toti cei care au amintiri legate de VUNK, daca unul dintre cantece a lasat o urma speciala in sufletele lor sau poate unul dintre concerte i-a marcat, sunt invitati sa intre pe www.vunk.ro, sa completeze formularul si sa-si trimita povestile. Autorii celor mai inspirate 25 de povesti vor aparea pe coperta albumului care va fi lansat pe 16 octombrie.

Sunt 25 de ani de cand am avut primul nostru concert pe bilete. In toti acesti ani, foarte multi fani au fost alaturi de noi, care stiu ca au amintiri sau povesti legate de cantecele sau de concertele noastre. Sunt cupluri care s-au cunoscut pe piesele noastre, s-au impacat, s-au casatorit, au plans de durere sau de bucurie, s-au legat prietenii pe viata intre fanii veniti la concertele noastre. Cautam toate aceste povesti sau multe alte amintiri legate de noi si de muzica noastra, pentru ca acesti fani sa apara pe coperta celui mai nou album al nostru, care va fi lansat pe 16 octombrie, la concertul aniversar de 25 de ani VUNK, Deja Vu, de la Sala Polivalenta”, a declarat Cornel Ilie.

VUNK face anul acesta ”recensamantul” celor mai tari povesti VUNKtastice! Fanii sunt asteptati sa-si scrie amintirile legate de trupa, sa le trimita pe site-ul oficial al trupei si astfel pot semna coperta urmatorului album VUNK!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.