La prima editie a Retro Music Festival, festivalul de anvergura de muzica retro din Romania, aproape 35.000 de oameni au dansat in toate cele trei zile pe hit-urile generatiei ’80-’90 si s-au bucurat de prezenta formatiilor care au scris istorie in muzica internationala.

Muzica buna a vibrat pe scena de la Romexpo, unde 30 de formatii si artisti au incantat fanii romani. C.C. Catch, La Bouche, Arabesque, Corona, Baccara, Fun Factory, Ice Mc, Milli Vanilli, Las Ketchup, Samantha Fox sau Jenny Berggren de la Ace of Base sunt doar cateva nume din line-up-ul de exceptie de anul acesta.

Fie ca vorbim despre disco, pop sau rap, zecile de vedete care au evoluat in fata fanilor prezenti au adus bucuria ritmurilor de altadata, intr-un show actual si exploziv.

Editia de anul viitor va avea loc intre 29 si 31 mai, in Bucuresti, organizatorii anuntand un eveniment ce va marca o experienta memorabila.

Cu aceasta ocazie, de abonamente early bird au fost puse in vanzare la un pret special. Abonamentele standard (early bird) au pretul de 79 lei, iar cele VIP au pretul de 219 lei si pot fi achizitionate de pe iaBilet.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.