Gala din 26 august a MTV Video Music Awards este de departe unul dintre cele mai asteptate evenimente ale acestui an. Ceremonia de decernare a premiilor va fi prezentata de actorul, comediantul si autorul Sebastian Maniscalco.

O noutate privind gala din 2019 o constituie adaugarea a doua noi categorii – Best K-Pop si Video for Good. Referitor la marile surprize ale acestei editii, Taylor Swift si Ariana Grande sunt superstarurile ce domina detasat premiile MTV Video Music, fiecare avand cate 10 nominalizari.

Billie Eilish nu se afla nici ea prea departe. Artista-fenomen de doar 17 ani a fost nominalizata la 9 dintre categorii, avand cu o nominalizare mai mult decat Lil Nas X. Shawn Mendes se numara si el printre cei mai apreciati artisti ai acestei gale (5 nominalizari), impreuna cu frumoasa sa colaboratoare, Camila Cabello (4 nominalizari), si al lor hit, „Senorita”. Trupa Jonas Brothers a fost nominalizata la 4 categorii, bucurandu-se de o revenire adecvata si de un succes rasunator.

Printre nominalizatii la cele mai importante categorii ale MTV Video Music Awards se numara si alti artisti Universal Music – Halsey, Drake, Lady Gaga, 5 Seconds of Summer si Ella Mai.

Construita original dupa conceptul premiilor Grammy, gala MTV Video Music Awards este gazduita anual de catre MTV channel, fiind supranumita si „Super Bowl-ul tineretului”. Inca de la editia din 2001, MTV Video Music Awards a luat amploare, devenind unul dintre cele mai importante evenimente din peisajul muzical actual.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.