“Unde inima mea bate” e strigatul unei natiuni aflate in razboi cu ea insasi, este povestea celor pentru care nu soarta este de condamnat, ci indiferenta celor care au permis ca atatea familii sa fie destramate de distanta si nevoi.

“Unde inima mea bate” reprezinta vocea romanilor care lupta sa se faca auziti, care ne predau lectii de viata si curaj in fiecare zi, care gasesc puterea de a vrea sa se intoarca intr-un loc care nu le-a facut mereu bine, pentru a schimba ceva, pentru ca viitorul copiiilor lor sa nu mai fie reflexia propriului trecut.

Atunci cand am ascultat prima data piesa compusa de Vlad Manolache si Ionut “Papu” Bacula am simtit ca piesa ni se potriveste si ca este din nou o compozitie emotionanta.” Apoi, cand Pacha Man a compus versurile strofelor, am avut efectiv lacrimi in ochi si am stiut ca acest manifest superb nu poate ramane intr-un sertar. Eu am pus foarte mult suflet in interpretarea mea atunci cand piesa a fost inregistrata si cred ca acest lucru se simte cu adevarat.” spune Cristi Minculescu.

Colaborarea cu Pacha Man pentru acest proiect a fost o foarte buna alegere si evidenta. Ce alte genuri muzicale, in afara rock-ului si hip hop-ului, pot fi niste purtatori mai buni ai unui mesaj atat de profund? Ce alta cultura decat cea urbana poate atinge sufletele oamenilor si ce alt reprezentant mai bun al rezistentei decat muzica rock, cunoasteti?adauga Cristi Minculescu.

Este o mare onoare sa cant cu un artist atat de valoros precum Cristi Minculescu. este un cantec pentru toti romanii care au plecat afara, care muncesc din greu sa creeze un viitor mai bun copiilor, dar platesc asprul pret al separarii de cei dragispune Pacha Man.

Cristi Minculescu, Valter & Boro sunt cei care fac ca spiritul “Iris” sa existe, indiferent de numele pe care il poarta. Floare de Iris, Strada ta, Baby, Somn bizar sunt melodii ce ne-au fost tuturor imn si care vor continua sa fie auzite doar din vocile, corzile si emotiile celor ce le-au compus. Trupa Cristi Minculescu, Valter & Boro a inceput in forta anul 2019, animata de o victorie importanta in drumul spre redobandirea numelui “Iris” si perspectiva palpabila a faptului ca dreptatea este pe cale de a fi facuta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.