Emotie, sensibilitate, recunostinta si bucuria visurilor implinite, chiar si atunci cand par de neatins. Cu un mesaj puternic, de a nu renunta niciodata la autenticitate si la ceea ce te face fericit, piesa „Valuri mari” este cadoul pe care artistul „The Motans”, Denis Roabes, il ofera tuturor fanilor sai pe 2 august, de ziua lui.
Piesa a fost interpretata in premiera la Arenele Romane pe 31 mai, in primul mare concert sustinut in fata a 5000 de fani. Creata ca o surpriza si un cadou pentru toti cei care au venit la The Motans Grand Concert, melodia a fost finalizata cu o seara inainte de eveniment, dupa cum le-a impartasit Denis Roabes celor prezenti, rugandu-i sa fie parte din videoclipul piesei ale carei semnificatie si compozitie au mare insemnatate pentru el. „O sa va rog ca de la inceputul piesei si pana la finalul ei sa stati cu mainile in aer. Ele vor simboliza valurile si piesa este despre asta: sa nu lasati niciodata mainile jos si sa faceti valuri. Este o piesa foarte puternica pentru mine si sper din tot sufletul sa nu plang de emotie, ca un copil de 12 ani.”, a marturisit artistul in timpul concertului.
Tocmai de aceea, Denis a ales special ziua sa de nastere, 2 august, pentru a oferi celor care se bucura de muzica The Motans cea mai personala poveste, in versuri create chiar de el.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.