Muzicianul Zoli Toth aduce un spectacol plin de energie pe scena Cerbului de Aur! Artistul va deschide cea de-a XIX-a editie a Festivalului International Cerbul de Aur, in prima si a doua seara de concurs – 22 si 23 august. Momentele de intro, gandite alaturi de Dan Manoliu, regizorul artistic al festivalului, ne vor introduce in atmosfera unui show de avangarda si vor aduce in atentie, prin armonia muzicii, locuri frumoase si oameni de valoare din Romania.

De cate ori am fost invitat la Cerbul de Aur am venit cu un repertoriu si un show nou. Provocarea se repeta si in acest an. Rolul meu este sa deschid festivalul cu un spectacol modern, in care vor fi implicati copii si tineri care canta, tin ritmul, danseaza, incearca sa implice spectatorii. Show-ul va fi inedit. In prima seara voi urca pe scena alaturi de ansamblul de percutie Cantus Mundi, iar la spectacolul din 23 august voi fi in cu totul alta ipostaza, alaturi de un cor format din 80 de copii. Show-ului meu spune o poveste despre natura, traditie, sportul romanesc si toate lucrurile frumoase care ne inconjoara. Incercam astfel ca valorile autentice care reprezinta Romania sa fie prezente pe scena, intr-un fel sau altul”, a spus Zoli Toth.

Printre surprizele pregatite: Ivan Patzaikin si Ianis Hagi, care i s-au alaturat muzicianului, prin scurte secvente special filmate de echipa TVR, pentru un debut in forta al Festivalului Cerbul de Aur 2019.

Zoli Toth a urcat de patru ori pe scena Festivalului Cerbul de Aur. „Prima experienta am avut-o in 2001, la Noptile Cerbului, un loc in care au cantat cei mai buni muzicieni din Romania, si nu numai. Alaturi de formatia Sistem, am fost de patru ori pe scena festivalului, fie in deschidere, fie in recital. Pentru un artist, Cerbul de Aur este festivalul etalon la care iti doresti sa participi”, a adaugat Zoli.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.