In mai putin de o luna, Gala Tanarului Actor HOP – aflata sub directia artistica a coregrafului si dansatorului Gigi Caciuleanu – se va desfasura la Teatrul de Stat Constanta unde, timp de 4 zile, cei 50 de tineri dansactori vor concura pentru trofeul HOP.

Incepand de azi pana in data de 31 august, se desfasoara campania interactiva HOP 2019 prin care invitam publicul sa-i cunoasca pe tinerii concurenti din acest an, sa-i urmareasca in transmisiune directa de la Teatrul de Stat Constanta in perioada concursului (2-5 septembrie) si-apoi sa-i voteze in seara Galei. Zilnic, atat cei 17 artisti de la sectiunea individual, cat si cele 7 grupuri se vor prezenta prin scurte filme realizate de ei insisi.

Votul publicului conteaza!

Absolventi ai institutelor de invatamant superior din tara, cei pe care ii veti cunoaste in aceasta perioada sunt candidatii care au trecut de etapa preselectiilor si urmeaza sa parcurga etapa finala a concursului de la Teatrul de Stat Constanta, in perioada 2 – 5 septembrie.

Tema editiei 22 a Galei HOP este TEATRU COREGRAFIC. DansActorul ca fenomen al teatrului actual.

Siteul Galei HOP https://galahop.uniter.ro/, contul oficial de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor), contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA) sunt canalele pe care puteti urmari filmele de prezentare ale concurentilor, livestreamingul de la Constanta din perioada 2 – 5 septembrie (transmis simultan atat pe facebook, cat si pe youtube).
Joi, 5 septembrie, pana la ora 20.00, publicul poate vota online aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.