Sickotoy lanseaza piesa „You don’t love me”, o melodie cu un vibe fresh, ritmata si o linie melodica ce ramane in minte si influente orientale. Pentru aceasta piesa, Sickotoy a colaborat cu Roxen, o prezenta noua in peisajul muzical, cu o voce memorabila si un timbru vocal aparte.
Sickotoy a lansat melodia „Addicted” in urma cu 3 luni si a cumulat peste 7 milioane de vizualizari, fiind extrem de difuzata si apreciata atat in tara, cat si peste hotare. Piesa a fost licentiata in Rusia, CIS, Turcia si Grecia. „Addicted” s-a clasat pe locul 1 in topul Shazam Romania, pe pozitia 19 in topul Shazam Bulgaria si pe locul 104 in topul Shazam Rusia.
Sound-ul aparte si vibe-ul piesei au fost apreciate si la radio, cu o prezenta de 12 saptamani in top 5 Media Forest Romania, cea mai inalta pozitie atinsa fiind #3. Pe plan international, piesa se regaseste pe pozitia 3 in New Proposals Radio Dance Top 10 la The Voice Radio Bulgaria, #18 la Top 30 NRJ Russia, #25 la top 50 Like FM Russia, #19 la Top Radio Record Russia.
Cu o experienta extinsa atat in muzica, cat si in programare, SICKOTOY este unul dintre cei mai apreciati producatori de muzica ai momentului. Crescand in Europa, SICKOTOY a fost mereu in cautarea diversitatii stilurilor muzicale, calatorind si obtinand o intelegere profunda asupra lumii muzicale. Prin calatoriile sale, el a ajuns sa intalneasca o gama larga de personaje muzicale, de la tineri neexperimentati, dar talentati, la artisti deja consacrati din intreaga lume. De atunci, artistul a dezvoltat un sound cu adevarat unic, aducand influente arabesti, folosind linii de bas versatile si ritmuri de impact. SICKOTOY da o profunzime aparte fiecarei piese pe care o creeaza si are numeroase colaborari de succes cu o serie de artisti internationali cunoscuti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.