UNITER anunta juriul de concurs pentru editia a XXII-a a evenimentului mult asteptat de tinerii actori si nu numai – GALA TANARULUI ACTOR, HOP.

Cei 50 de concurenti pasesc in universul GIGI CACIULEANU si strabat lumi de dans catre
formarea lor profesionala. Sa fie DansActori.
Ii vor urmari si vor decide laureatii Galei HOP 2019:
ADRIAN BATISTA – regizor si producator TV; IOANA BOGATAN – actrita; ADA LUPU HAUSVATER – regizor; LUDMILA PATLANJOGLU – teatrolog, istoric si critic de teatru; LIANA TUGEARU – istoric si critic de dans.

La Constanta, juratii vor alege castigatorii din acest an pentru urmatoarele premii:
Premiul „Stefan Iordache”, marele premiu al Galei HOP
Premiul pentru cea mai buna actrita, sectiunea individual
Premiul pentru cel mai bun actor, sectiunea individual
Premiul „Cornel Todea” pentru cea mai buna trupa de actori
Premiul „Sica Alexandrescu”, Premiul special al juriului

Publicul va decide premiul sau si este asteptat sa participe direct la Gala (Teatrul de Stat Constanta, Sala Mare) sau sa urmareasca transmisia livestreaming a celor 4 zile concurs pe site-ul Galei HOP. Joi, 5 septembrie, pana la ora 20.00, publicul voteaza favoritii online, pe https://galahop.uniter.ro.
Accesul publicului spectator, in Sala Mare a Teatrului de Stat din Constanta, este LIBER si este permis pana la ora 18.30.

Siteul Galei HOP https://galahop.uniter.ro/, contul oficial de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor), contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA) sunt canalele pe care puteti urmari filmele de prezentare ale concurentilor, livestreamingul de la Constanta din perioada 2 – 5 septembrie (transmis simultan atat pe facebook, cat si pe youtube).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.