Seara de Gala a Cerbului de Aur 2019 va marca o premiera pentru televiziunile din Romania – un fragment din celebrul musical We will rock you va fi pe scena de la Brasov.

In premiera si in exclusivitate, piesele cu care legendara trupa Queen a facut istorie si care fac parte din We will rock you, scris de Ben Elton in 2002 pe baza a 22 de hituri din repertoriul emblematicei formatii, se vor auzi in Piata Sfatului.

In show-ul de sambata seara o vom vedea pe Loredana, alaturi de Lucian Ionescu, Mara Captaru, Bianca Popescu, Vlad Nicolici si alti artisti din trupa musicalului. Lor li se vor alatura, la sfarsitul acestui moment, toti cei 12 finalisti ai concursului international de interpretare Cerbul de Aur 2019.

We will rock you cu fragmente din memorabilele melodii We will rock you, I want to break free, Somebody to love, Killer queen, I want it all, Kind of magic, Who wants to live forever, Headlong, We are the champions este o poveste despre puterea extraordinara a muzicii si a dragostei intr-o lume a viitorului, pus in scena de 17 ani cu mare succes, fiind montat in 15 tari, cu peste 20 de milioane de spectatori.

Productia romaneasca a musicalului a fost lansata in Romania in aprilie 2019, la Bucuresti, intr-o senzationala punere in scena, semnata de Razvan Mazilu.

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o editie completa, pentru toate gusturile, cu ritm dar si romantica! Pe scena din Piata Sfatului vor urca Ronan Keating, Emeli Sandé, Stefan Banica, Irina Rimes, Corina Chiriac.

Pentru concurentii din acest an, echipa TVR a pregatit un format cu doua zile de concurs, o Gala de premiere si evenimente adiacente.

Cei 12 artisti din concurs vor performa in prima si a doua zi a Festivalului, joi si vineri, 22 si 23 august, pentru ca sambata sa aflam castigatorii premiilor in valoare totala de 55 de mii de euro.

Ordinea de intrare in concurs:

Conform tragerii la sorti, in prima seara, vor interpreta melodia romaneasca urmatorii concurenti:

Syuzanna Melqonyan – Armenia (cu piesa „Pe aripi de vant” – Delia)

Sara De Blue – Austria (cu piesa „Ce are ea” – Delia)

Tamara – Georgia (cu piesa „De la capat” – Voltaj)

Monika Marija – Lituania (cu piesa „Ma ucide ea” – Mihail)

Anna Odobescu – Moldova (cu piesa „Un actor grabit” – Laura Stoica)

Florin Raduta – Romania (cu piesa „Dragostea ramane” – Andra)

In cea de-a doua seara, melodia in limba romana va fi interpretata de:

Alfie Arcuri – Australia (cu piesa „Acasa” – Smiley)

Cynthia Verazie – Cipru (cu piesa „Cat de frumoasa esti” – Mihai)

Veronica Liberati – Italia (cu piesa „Buna seara, iubite” – Loredana)

Eliza G – Italia (cu piesa „Creioane colorate” – Feli)

Ralfs Eilands – Letonia (cu piesa „Apa” – Loredana)

Renate – Romania (cu piesa „Ploaia si noi” – Doina Badea)

Festivalul se va incheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populara traditionala romaneasca si prelucrari de actualitate ale acestui gen muzical.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.