Celine Dion (51 de ani) va sustine un concert in Romania, vara viitoare, pe Arena Nationala din Bucuresti. Gabriela Firea a declarat ca impresarii artistei au facut o solicitare Primariei Capitalei in acest sens, iar potrivit unor surse, s-a convenit cu impresarii artistei ca show-ul sa aiba loc in luna iulie.
Cel care a venit cu propunerea concertului in Romania a fost impresarul Marcel Avram. Evenimentul ar urma sa aiba loc prin compania D&D East Entertainment. Avram este omul care i-a adus in Romania pe Michael Jackson (in 1992 si 1996), Robbie Williams, Iron Maiden, Rammstein, Bon Jovi, AC DC, Rihanna. Mai mult, Avram a organizat patru turnee pe patru continente cu Michael Jackson!
Gabriela Firea a spus ca Celine Dion ar putea sustine un concert pe Arena Nationala din Bucuresti vara viitoare si ca urmeaza sa discute cu Federatia Romana de Fotbal, pentru a se pune de acord in privinta unui calendar.

Celine Dion, cantareata canadiana, a devenit cunoscuta in anii 80 dupa castigarea concursurilor Yamaha World Popular Song Festival si a Eurovisionului. A urmat lansarea mai multor albume in limba franceza, iar in 1986 a semnat un contract cu Sony Records. In anii 90 a obtinut succes la nivel mondial dupa lansarea catorva materiale discografice de succes in engleza si franceza, devenind unul din cei mai bine vanduti cantareti din istoria muzicii.
Intre anii 2008 si 2018, ea a vandut peste 50 de milioane de materiale discografice, si peste 5 milioane de bilete in toata lumea, castigand peste 600 de milioane de dolari. Celine Dion a anuntat recent ca va porni intr-un nou turneu mondial, intitulat Courage World Tour, si care se va intinde pana in anul 2020. Turneul se va desfasura in SUA si Canada, iar singura confirmare pentru Europa este la Londra, pe 5 iulie la festivalul British Summer Time.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.