Se cunosc de 18 ani, dar in ultimii 11 n-au mai avut niciun proiect comun. Marius Moga si Smiley s-au reunit pentru a le spune tuturor cum au grija de femeile lor intr-o noua piesa. Ai grija de femeia ta este noul single al lui Moga de pe viitorul album al sau, intitulat PRIMUL. Marius Moga spune ca este o piesa-manifest pentru toate femeile, avand un mesaj clar adresat barbatilor, totul pe ritmuri funk care te provoaca la dans.
Piesa a venit dintr-o explozie de creativitate avuta cu Smiley si Serban Cazan. Mi-am amintit de serile in care intram cu Andrei in studio si ieseam in zori cu o piesa gata. Asa a fost si acum, desi a mai fost mult de munca pana sa ajunga in forma actuala. Sper sa va placa mesajul piesei, fiindca e scrisa cu suflet de doi prieteni”, marturiseste Marius Moga.
E o bucurie de proiect si o bucurie de reintalnire muzicala. Am facut o gramada de muzica impreuna, dar de fiecare data imi da o stare de bine sa lucrez cu Marius. Suntem prieteni de 18 ani si iata ca inca ne distram impreuna. Sper sa se distreze si lumea care ne asculta”, spune Smiley.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.