INNA lanseaza INNAMag, propria revista online, un vis devenit realitate pentru artista, unde aceasta scrie despre oameni dragi pe care ii respecta, despre lucruri pe care le apreciaza si pe care le recomanda, impartaseste multe fotografii realizate de-a lungul timpului, povesteste despre experientele sale in jurul lumii, dar si multe alte surprize!
INNAMag va fi disponibila pe site-ul www.innaofficial.com
Hei, party people! Lucrez de mult timp la acest proiect si ma bucur sa va prezint INNAMag. Get the party started si hai sa descoperiti primul numar, Summer Never Ends, cu doua interviuri surpriza si un nou shooting. Have FUN!”, a spus INNA.
Primul numar al revistei contine un interviu exclusiv cu fotograful Edward Aninaru, cel care a realizat si shooting-ul de coperta, calatorie alaturi de INNA „inconjurul lumii intr-o luna”, Romania vazuta prin ochii artistei, recomandarile ei pe diverse subiecte, dar si un quiz cu nimeni alta decat ANTONIA.
Pentru cel de-al doilea numar al revistei, INNA isi propune sa introduca o rubrica speciala, prin care fanii pot alege subiectul pe care aceasta sa il abordeze! Astfel, acestia pot trimite ideile lor la adresa fanmail@innaofficial.com, iar artista va alege tema!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.