Celine Dion a dezvaluit trei piese noi: „Courage”, „Lying Down” si „Imperfections. ”Toate cele trei melodii sunt prezente pe noul sau album, Courage, care va fi lansat pe 15 noiembrie prin Sony Music Entertainment Canada / Columbia. Este primul ei album in limba engleza din ultimii sase ani. Trio-ul de single-uri urmeaza piesa lansata anterior, „Flying On My Own”, pe care a prezentat-o in ultima seara a rezidentei sale de 16 ani din Las Vegas, in iunie.

Scrisa de Stephan Moccio, Erik Alcock si Liz Rodrigues, piesa „Courage” se refera la regasirea de sine dupa o pierdere sfasietoare, prin care cantareata isi descatuseaza tristetea: „Curaj, nu ma lasa acum / Am nevoie de tine pentru a ma feri de indoieli / Ma aflu in fata a ceva nou / Esti tot ce am. “

Scrisa de Ari Leff, Michael Pollack, Nicholas Perloff-Giles si DallasK, piesa emotionala „Imperfections” dezbate autocritica in timp ce Dion canta: „Am propriile mele imperfectiuni / Am propriul set de cicatrici de ascuns / Am propriile mele imperfectiuni / Nu pot sa iti leg inima in timp ce o rezolv pe a mea. ”

„Lying Down”, piesa produsa de David Guetta, Giorgio Tuinfort si Sia, se adreseaza distantarii de relatiile toxice. Balada sentimentala, sustinuta de pian si chitara o prezinta pe Dion cantand despre revenirea dupa o relatie negativa. „Nu poti lua asta de la mine”, canta ea. “Nu poti vedea ca nu voi accepta asta?”

Dion va incepe turneul ei, Courage World, in aceasta seara la Videotron Center din Quebec, Canada. Apoi va ajunge in Montreal, la Bell Center. Artista isi va începe turneul din SUA pe 18 octombrie, in Cleveland, Ohio, Rocket Mortgage Fieldhouse, cantand in SUA pana la jumatatea lunii aprilie 2020, inainte de a reveni in Canada. Courage este in prezent disponibil pentru precomanda.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.