Cea mai nonconformista si expresiva concurenta din cel mai recent sezon de “Bravo ai Stil”, finalista a acestui show tv, Corina Sucarov lanseaza pe 1 octombrie la Club Control un proiect personal, one-girl-show, sexy-dark-eklektik-electro, realizat 100% de ea. Pe langa muzica, proiectul include performance, proiectii, costume. Totul la inalt nivel artistic.
Ma inspira viata pe Pamant cu tot ce e pe ea, planetele pe care inca nu le-am vizitat, respiratia pentru care nu depun niciun efort, catelul necunoscut care se apropie cu dragoste si frica, pasii mei inegali, faptul ca puteam sa port la picior 35 sau 46, tot ce avem si ce nu avem.
Intreg spectacolul este creat de mine, dupa propriile idei. Costumele sunt create de mine, bineinteles, cu ajutorul unor ateliere cu care lucrez. De data aceasta, pentru lansare, cu Sensorium. Muzica este facuta de mine. Si cant, da! 🙂, a declarat Corina Sucarov.
Mesajul spectacolului este pentru fiecare diferit – fiecare dintre noi avem propriul nostru Univers. Vorbesc despre putere, seductie, poluare, planset, feminism, fantezii, si veniti sa vedeti continuarea, pe 01.10, la Club Control!, continua artista.

Pe Corina o puteti descoperi si din interviul exclusiv realizat de echipa Star Gossip Magazine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.