Peste 50 de ani de la lansarea celebrului film „Sunetul muzicii” si de cand Richard Rodgers a compus legendarul musical, pe versurile lui Oscar Hammerstein, publicul din Romania are ocazia sa revada o versiune inedita a acestei productii, pusa in scena la Opera Comica pentru Copii de regizorul si coregraful Razvan Mazilu, celebru deja in a aduce Broadway-ul pe scena din Romania.

Noile reprezentatii vor avea loc in septembrie, decembrie 2019 si ianuarie 2020, la Sala Mare. Spectacolul, la care s-a lucrat peste doua luni, are in distributie copii talentati alesi de Razvan Mazilu.
Biletele sunt disponibile aici.

Cand spectatorul intra in sala, trebuie sa uite tot, sa dea delete la tot ceea ce stie despre acest important reper artistic, asa cum e “Sunetul muzicii”. Fiecare productie aduce ceva nou, fiecare spune aceeasi poveste dar intr-un limbaj nou, in haine noi, cu performante artistice unice, irepetabile. Nu e prima data cand lucrez cu copii in calitate de regizor, insa niciodata nu am avut parte de o distributie de copii atat de numeroasa. Marea surpriza a fost faptul ca sunt mult mai bucurosi cand lucreaza decat adultii. Stiu mult mai bine ce au de facut si au capacitatea de a absorbi ca un burete tot ce li se ofera. Am avut si am niste revelatii extraordinare la repetitii, ma simt un norocos”, a declarat Razvan Mazilu.

Filmul „Sunetul muzicii” a fost realizat in 1965 dupa musicalul original creat in 1959 de Richard Rodgers si Oscar Hammerstein, devenind unul dintre cel mai iubite filme din istorie. Povestea familiei Von Trapp si a guvernantei Maria a cucerit generatii intregi, iar filmul a fost cotat de Institutul American de Film pe locul 4 in topul celor mai bune 100 de musicaluri din istorie. Cantecul „The Sound of Music” se situeaza pe locul 10 in topul celor mai bune melodii din filme din istorie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.