Teatrul Excelsior este, cu certitudine, institutia culturala de o mare larghete in ceea ce priveste abordarea spectrului publicului. De la mici, la mari, cu totii ramanem fascinati de povestile ce se joaca pe scena de pe strada Academiei 28.
In acest weekend, Teatrul Excelsior va oferi celor mici un deliciu, si anume premiera spectacolului “Jucarii pierdute”, in datele de 11 si 12 octombrie.

Jucarii pierdute este o aventura unica. Cand Magda uita se se joace frumos cu jucariile, acestea hotarasc sa „evadeze” din camera ei, in cautarea unui alt copil. Planul propus de Colonelul Piesa le poarta pe cele sase jucarii prin aventuri de neimaginat, in care cei sase prieteni dau dovada de curaj, adevar si loialitate. Atunci cand acestea hotarasc sa se intoarca la Magda, au parte de o surpriza neplacuta. Isi va recupera Magda jucariile? Sau acestea isi vor gasi un alt copil? Ce rol are cainele Patrocle in aceasta poveste? Sunt intrebari la care vom afla raspunsul doar in Jucarii pierdute.” precizeaza Ovidiu Usvat – regizorul, scenograful si scenaristul spectacolului.

Distributia:
Ursuletul Lego- Stefania Dumitru
Papusa Sanitara – Raluca Botez
Papusa Preferata – Oana Tofan
Ratusca – Iulia Samson
Papusa Ken – Tudor Pîrvu
Colonelul Piesa – Ovidiu Usvat
Mama (voce) – Silvana Ionescu
Copilul (voce) – Elisa Popescu

Biletele se pot cumpara de aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.