Odata cu lansarea single-ului & videoclipului „Harleys in Hawaii”, Katy Perry invoca spiritul unei veri eterne si ne poarta in calatoria vietii – adrenalina, cocktail-uri irezistibile si pasiunea unei aventuri exotice.
Compusa in colaborare cu Charlie Puth, Johan Carlsson si Jacob Kasher (alaturi de care a lucrat si pentru cel mai recent single al sau, „Small Talks”), „Harleys in Hawaii” de la Katy Perry este o piesa care, inca de la prima ascultare, vine cu promisiunea deconectarii de la stresul cotidian si reuseste sa risipeasca orice griji si probleme. Videoclipul piesei, regizat de catre Manson (Pau Lopez, Gerardo del Hierro si Tomas Pena), invoca tema libertatii, exprimata prin pretextul unei calatorii de neuitat.

„Harleys in Hawaii” este cel de-al treilea single extras de pe urmatorul album al artistei. Noua piesa succeda lansarea single-urilor „Small Talk” si „Never Really Over” – certificat cu disc de aur, care a marcat reintoarcerea lui Katy in atentia publicului, dupa lansarea din 2017 a albumului „Witness”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.