Un sfert de secol spus in doua ore si jumatate prin muzica, intr-un concert incendiar la Sala Polivalenta! VUNK le-a facut aseara cunostinta fanilor cu Domnul Portocaliu si i-a plimbat cu Masina Timpului prin hiturile lansate in toti acesti ani.

Cei prezenti la concert au avut cate un Déjà-vu, in timp ce piese precum Pleaca, Prajitura cu jeleu, Vreau o tara ca afara – pe care au cantat-o magistral impreuna cu renumitul instrumentist de tambal Marius Mihalache, Artificii pe tavan, Asa, si?, Déjà-vu si Domnul Portocaliu au incins atmosfera in Sala Polivalenta, iar fanii au dansat si cantat fiecare vers.

Foto: Petru Ivu

Pentru melodia 5,3, Cornel a cantat la pian si a invitat-o pe Zoe Flavia alaturi de el, pentru un duet plin de emotie si visare. Piesa “Mi-e dor de tine” l-a dus pe Cornel in mijlocul publicului, unde i s-a alaturat Anastasia Sandu. Impreuna au creat un moment de neuitat pentru fani.

Cornel, Nicu, Gabi si Onel au transformat Sala Polivalenta intr-un loc intim pentru fanii lor, plin de culoare, lumina si o energie extraordinara.

A fost o seara o data la 25 de ani si a fost, probabil, cel mai emotionant concert al nostru. Am fost pusi fata in fata cu timpul care a trecut de cand am avut primul concert si oglinda asta a fost una in care ne uitam cu mandrie si recunostinta. Suntem patru baieti fericiti si norocosi pentru ca am putut trai un astfel de moment cum a fost concertul din seara de 16 octombrie, in care am aniversat 25 de ani de scena, am lansat un album si o carte autobiografica.”, a spus Cornel Ilie.

Foto: Petru Ivu

Inca de la inceputul serii, cei prezenti la eveniment au putut sa ia legatura direct cu Domnul Portocaliu prin Whatsapp, iar acesta i-a invitat pe toti la o sesiune de meet and greet. Zeci de fani au ramas dupa concert sa-i cunoasca pe baieti, sa ia autografe pe cartea Déjà-vu. 25 de ani de VUNK si pe albumul Domnul Portocaliu si Masina Timpului si sa faca poze cu cei pe care-i admira, carora le asculta muzica si pe care-i aplauda cu fiecare ocazie.

“, asta este mesajul pe care l-am transmis tuturor din sala, iar ei ne-au confirmat asta si in timpul concertului, si la intalnirea de la sesiunea de autografe de dupa. De acum incolo ne simtim si mai puternici, si mai increzatori, dar la fel de tineri, ca niste copii cu o imensa pofta de viata.”, a completat Cornel.

A fost VUNKTASTIC miercuri spre joi! Cornel, Nicu, Gabi si Onel au mai scris un capitol din povestea VUNK si asteapta in continuare noi intalniri memorabile si noi motive sa spuna: ”Nu pleaca nimeni!”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.