Spectacolul “Ceapa” de Aldo Nicolaj, un titlu pe cat de simplu, pe atat de surprinzator, in regia lui Dan Tudor, productie a Teatrului „Stela Popescu”, va fi prezentat in premiera pe 31 octombrie 2019, ora 19, la Sala Mica a Palatului National al Copiilor. Pe 1 noiembrie, spectacolul va fi reluat la Campina, la Casa de cultura de „Geo Bogza”, incepand cu ora 19.30, in cadrul Festivalului de teatru „Mircea Albulescu”, editia a VII-a.

Cu aceasta noua productie, Ceapa de Aldo Nicolaj, un titlu pe cat de simplu, pe atat de surprinzator, cei trei creatori ai spectacolului fiind regizorul Dan Tudor, scenografa Corina Gramosteanu si muzicianul Vlaicu Golcea, Teatrul „Stela Popescu” isi propune sa isi adauge in repertoriu o comedie cu note grave. In distributie ii veti recunoaste pe Adrian Paduraru (Piero della Pineda), Alexandra Velniciuc (Giulia), Sorin Aurel Sandu (Oreste), Silvia Stanciu (Bianca), Catalin Frasinescu (Mimo Rassi), Ana Maria Ivan (Lucia), Irina Caramizaru (Liza), Cristian Neacsu (Nando)

Povestea spune ca Piero, un prosper impresar, se hotaraste, cu o luciditate rece, sa-si puna capat vietii sale aparent fericite chiar in momentul ei de apogeu. El se “dezbraca” in fata publicului de rolurile pe care le joaca in propria-i viata, exact asa cum s-ar desface foile unei… cepe. Intr-un parcurs teatral presarat cu mult umor, autoironie, dar si cu reflectie amara, sotia, amanta, prietenul cel mai bun, secretara, ba chiar si cei doi copii isi redefinesc raporturile cu Piero, spre surprinderea acestuia.
Spectacolul plasmuit de regizorul Dan Tudor contine imagini surprinzatoare care il obsedeaza si il urmaresc pe eroul principal, o muzica originala creata pe parcursul repetitiilor de compozitorul Vlaicu Golcea, momente de miscare expresive atent coregrafiate, precum si un decor functional realist, cu multiple posibilitati de transformare, semnat de scenograful Corina Gramosteanu.

Teatrul Stela Popescu este astazi un spatiu deschis tuturor posibilitatilor de expresie teatrala. Productiile noastre aduc pe scena atat artisti consacrati, cat si creatori tineri, la inceput de cariera, iar textele alese pentru a fi puse in scena – apartinand dramaturgiei clasice, moderne si contemporane – ii provoaca atat pe iubitorii de teatru, cat si pe impatimitii spectacolelor de dans si muzicale sa fie martorii unor reprezentatii cu suflu nou si spectaculoase.

Urmatoarele reprezentatii sunt programate pentru 19 noiembrie, 3 decembrie si 15 decembrie la Sala Mica a Palatului National al Copiilor.

Bilete online: www.mystage.ro, www.bilete.ro, www.startickets.ro,www.bilet.ro si la casa de bilete StarTickets de la Palatul National al Copiilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.