Regina muzicii simfonice rock revine in Romania pe 23 Ianuarie pentru a-i oferi publicului sau o noapte memorabila, aceasta performand toate hiturile care au facut-o celebra.

Mai mult decat atat, super-starul finlandez va prezenta un concept ce se va desfasura exclusiv la Bucuresti, pe scena Circului Metropolitan: o viziune 360 de grade sustinuta de proiectii special gandite sa le ofere spectatorilor o experienta muzicala intima la superlativ. Fanii prezenti la concert vor scrie istorie alaturi de artista pe noul ei DVD.

in premiera, Tarja va canta intr-o formula masiva care implica numerosi invitati speciali:
guitars electric and acoustic: Alex Scholpp
guitars electric and acoustic: Julian Barrett
guitars electric and 12 string acoustic: Rafael Bittencourt (Angra)
keyboards: Guillermo de Medio
Keyboards and piano: Christian Kretschmar
Drums: Timm Schreiner
Percussion: Andi Pupato
string quartet (2 violins + viola + cello)
electric and acoustic cello: Max Lilja
bass and acoustic bass: Kevin Chown
bass and acoustic bass: Doug Wimbish
backing vocalist: Clémentine Delauney (Vision of Atlantis)
backing vocalist: Chiara Tricarico (Ex-Temperance)
backing vocalist: Toni Turunen

Soprana lirica, pianista si compozitoare, Tarja Turunen a fost vocea emblematica a celei mai iubite trupe de rock metal simfonic, Nightwish. Dupa ce a parasit band-ul, in 2005, a dezvoltat rapid o cariera solo de succes, devenind una dintre cele mai cunoscute voci feminine ale rockului international. Tarja este o artista exceptionala care are abilitatea unica de a combina duritatea rock-ului cu suavitatea muzicii clasice.

Biletele se gasesc in retelele IaBilet si Eventim la preturile: 360 RON Vip , 230 RON premium, 150 RON Categoria 1-magazinele Vodafone, Germanos, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, online pe www.eventim.ro si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.