Killa Fonic, artist Global Records, lanseaza videoclipul piesei „LUCY”, cu o imagine puternica, senzuala, dominata de nuante rosiatice si verzi, care creeaza un univers in care armele si sentimentele se afla intr-un joc periculos.

Povestea clipului este dominata de relatia dintre Killa si personajul feminin, interpretat de cunoscutul model Georgiana Saraev, care apare in ipostaze sexy si tandre. Acesta contine o imagine vizuala extrem de cinematografica, ce duce cu gandul la povestile noir de iubire, in care sentimentele si armele nu pot convietui.

„Iubire, tu imi dai foc,
Lucifer, luminezi tot.”

Killa Fonic a povestit cat de natural s-a nascut aceasta piesa: „LUCY a luat nastere in prima mea sesiune cu producatorul Alex Cotoi. Instrumentalul era in curs de formare, am lucrat pe un draft. De obicei, nu imi propun subiectele. Ele pur si simplu, asa cum apar sentimentele. Cand am ascultat instrumentalul, mi-am reamintit de perioada in care ascultam Blink 182 si Greenday. M-am intors in acel „vibe” punk-rock. Subiectul a venit din dorinta mea interioara de a-mi extinde radacinile in industria muzicala. Cred ca nu exagerez daca spun ca sunt obsedat de a rupe falsele tipare ale normalului. Creativitatea artistica nu trebuie sa aiba limite. Experienta creatiei este interioara. Iar asta se vede si se simte in toate melodiile si clipurile mele.”
In clip apare si Alexandru Cotoi, producatorul piesei, in rolul calauzei care ii conduce pe cei doi indragostiti.
Cat despre imaginea clipului si poveste, Killa se declara extrem de incantat de colaborarea cu Alex Chitu (DOP) si Raluca Netca (regie): „Ador sa lucrez cu ei, avem o chimie foarte puternica, scriem scenariile impreuna extrem de usor, suntem pe aceeasi lungime de unda!”
In prezent, Killa Fonic lucreaza la cele 3 albume ale sale. Primul album, „Homo Nocturnus”, este dominat de influente dark, hip-hop, trap si street. „Diablo” este bestia interioara care iubeste rockul, cea care tine in mana balanta, iar „Homo Luminis” este un album experimental cu influente house, electro si latino.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.