INNA lanseaza astazi single-ul „Bebe”, o piesa in limba franceza si engleza compusa de artista cu Vinka, Marco & Seba si Theea Miculescu si produsa de Marco&Seba. INNA a colaborat cu acestia pentru cele mai cunoscute single-uri care au devenit hituri in intreaga lume: „Ruleta”, „Nirvana”, „Yalla”, dar si „Hot”, „Sun is Up” sau „Gimme Gimme”.

Videoclipul piesei a fost regizat si filmat de NGM Creative (Bogdan Paun si Alexandru Muresan), iar productia video este semnata de Loops Production. De tinutele din video s-au ocupat RDstyling, de make-up, Andra Manea si Anca Buldur, iar hairstilisti au fost Adonis Enache si Ana Lazarescu.

Videoclipul „Bebe” este urban, stylish, cu personaje cool si foarte bine conturate, iar cele doua artiste isi exprima stilul si personalitatile puternice prin outfituri si mesajul piesei.

„Am compus Bebe intr-o zi intr-o sesiune spontana la studio, linia a iesit imediat, refrenul si conceptul la fel, totul s-a legat foarte bine si apoi am continuat sa lucrez piesa cu Vinka, Theea si Marco&Seba. Imi place mult cum a iesit, Vinka se integreaza perfect in vibe-ul piesei. Enjoy!”, a spus INNA.

Vinka, pe numele ei adevarat Veronica Luggya, este o artista de 25 de ani din Uganda care a semnat recent un contract cu Sony Music Africa, parte din Sony Music Entertainment, casa de discuri care reprezinta artisti precum Camila Cabello, Future si Miley Cyrus.

Vinka a venit in Romania atat pentru filmarea videoclipului piesei, dar si pentru a participa la The Artist Awards, prima editie a premiilor care celebreaza cei mai relevanti artisti si creatori de continut. Ea s-a bucurat sa ia parte la evenimenti in cele doua zile si abia asteapta sa revina in Romania.

Anul acesta, INNA a lansat albumul „YO”, un album sincer, intens, scris cu multa iubire si sinceritate, din suflet, chiar de artista si produs de David Ciente, alaturi de care a mai colaborat pentru „Ruleta”, „Gimme Gimme” si „Nirvana”. Albumul a fost lansat de Global Records in colaborare cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezinta artisti de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

De curand, in cadrul Milano Fashion Week, Romania a fost reprezentata la eveniment prin piesa INNEI „Iguana” care a fost inclusa in show-ul Versace primavara-vara 2020, in timpul unui moment special, viral, in care Jennifer Lopez a iesit pe scena purtand o rochie iconica.

„Este o reala bucurie sa imi aud piesa inclusa in show-ul celor de la Versace, mai ales pentru ca este unul dintre brandurile mele preferate. Este o onoare sa aflu ca muzica pe care am compus-o este apreciata!”, a spus INNA.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.