Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila va invita vineri, 8 noiembrie, ora 17.00, la lansarea volumului „Femeia la 30 de ani” de Eveline Pauna.

Modereaza: Dragos Adrian Neagu, directorul institutiei gazda.

Cartea prezinta 30 de povesti – emotie care descriu sufletul femeii la 30 de ani in nuante fie de implinire deplina, fie de cautare a sensului. Cititorii sunt invitati sa descopere 30 de femei diferite, cu aspiratii diferite, in contexte diferite de viata. De asemenea, povestile pot descrie si o singura femeie cu 30 de fatete ale personalitatii sale.

„Cartea este despre mine in aceeasi masura in care poate fi despre oricare femeie de 30 de ani. E o carte pentru femei, pe care este bine sa o citeasca barbatii din vietile lor!”, spune autoarea.

Eveline Pauna este jurnalist dedicat, in egala masura, televiziunii, radioului, presei scrise si on-line. A lucrat pentru Q Magazine, The Money Channel, Revista Tango/Marea Dragoste, Jurnalul National, Trinitas TV, Smart FM si TVR. Este posesoara mai multor premii care-i atesta profesionalismul in domeniile jurnalismului si al PR-ului.

Ca scriitor, Eveline Pauna a publicat patru carti: „Sa cultivam recunostinta”, „Povestea unui jurnalist – Ion Marin”, „Marile Intalniri – Nemuritorii” si „Femeia la 30 de ani”.

Va asteptam la Sala “Fanus Neagu”, et.3 la sediul bibliotecii din Piata Poligon, nr.4!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.