Piesa “This Is How (We Want To Get High”, prima piesa lansata in 7 ani de la George Michael, incheie maiestuos filmul „Last Christmas”, o productie inspirata de muzica lui George Michael si Wham!

George Michael a lasat mostenire intregului mapamond o serie de melodii exceptionale, incluzand track-ul de Craciun, piesa de referinta in fiecare an, in playlisturile de peste tot.
Acum, dupa 35 de ani de cand a lansat „Last Christmas”, o noua piesa vine sa cucereasca inimile fanilor. „This Is How (We Want You To Get High) este o piesa compusa si produsa de catre George Michael si James Jackman.

Link YouTube: https://youtu.be/M1kWLPGUKcs

„This Is How (We Want To Get High) beneficiaza de un hook seducator, marca George Michael. Piesa a fost inregistrata la inceputul anului 2012, iar productia finala a fost terminata in 2015. Versurile, scrise de catre George, puncteaza cateva dintre „bolile” societatii.

Track-ul va fi inclus in filmul „Last Christmas”, o comedie romantica lansata de Universal Pictures. Filmul a fost inspirat de hitul lui Wham!, iar soundtrack-ul oficial include 3 melodii de la Wham! si 12 cantece din cariera solo a lui George Michael. Regizorul filmului, Paul Feig, descrie filmul ca „o scrisoare de dragoste adresata lui George”.

Productia „Last Christmas” are un scenariu realizat alaturi de actrita Emma Thompson, care va fi prezenta si in film si va face echipa cu Emilia Clarke (Game of Thrones) si Henry Golding (Crazy Rich Asians).
Emma Thompson l-a vizitat pe George Michael in 2013 pentru a-i prezenta ideea filmului, atunci primind si binecuvantarea lui pentru a-l realiza.

In primavara anului 2018, dupa discutii legate de ce melodii sa fie incluse in film, Emma Thompson a ascultat in exclusivitate 4 melodii nelansate de la George Michael si s-a indragostit de „This Is How (We Want You To Get High), ale carei versuri se potrivesc cu tema centrala din film.

Filmul „Last Christmas” va fi lansat in SUA pe 8 noiembrie si pe 15 noiembrie in UK. Tot pe 8 noiembrie va aparea si soundtrack-ul filmului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.