Dupa ce a revolutionat din temelii conceptia universala asupra peisajului muzical actual, Billie Eilish continua acest demers, inceput prin lansarea albumului sau de debut, „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?”, si le prezinta fanilor de pretutindeni o noua piesa, „everything i wanted”.

Inregistrat in Highland Park, in studioul construit in propria casa, noul material este compus de Billie Eilish si FINNEAS, fratele mai mare si colaboratorul superstarului de 17 ani, fiind un tribut adus relatiei indestructibile existente intre cei doi.

„Aceasta piesa este speciala pentru ca eu si fratele meu am scris-o unul despre celalalt. Indiferent de intamplarile la care suntem supusi, noi am fost si vom fi mereu acolo unul pentru celalalt, facand ca totul sa fie mai bine”, declara Billie.

„everything i wanted” este lansata spre finalul anului 2019, un an plin, ce a reprezentat, cu certitudine, o perioada cu un impact colosal, care i-a schimbat viata lui Billie pentru totdeauna. Billie Eilish poate fi numita fara ezitari artistul anului, realizare marcata prin lansarea albumului „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?”, care a debutat pe prima pozitie in clasamentul Billboard 200 si integreaza hit-ul „bad guy” – 3 miliarde de ascultari, #1 in Top 40 radio.

Cat despre primul material full-length lansat de Billie, acesta a fost cel mai bine vandut album din 2019 si desemnat cel mai mare succes inregistrat de un artist debutant deceniul acesta. De curand, Billie Eilish a devenit prima artista din istorie cu 4 single-uri regasite in primele 10 pozitii ale clasamentului Billboard Alternative Songs.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.